Tidligere, hvis du ønskede at slette et billede fra et karruselopslag på Instagram, skulle du uploade hele indlægget igen. Heldigvis behøver du ikke længere at gøre det, da Instagram har introduceret en indbygget funktion til at slette ét billede ud af flere på Instagram. Denne artikel vil tage et kig på, hvordan man gør det, samt hvordan man fjerner billeder uden at slette dem på Instagram.

Sådan sletter du et billede fra et karruselindlæg på Instagram

Følg disse trin for at fjerne et uønsket billede fra et Instagram-opslag med flere billeder:

  1. Åbn indlægget med flere billeder eller karrusel, der indeholder det uønskede billede.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst, og vælg Editfra menuen. Tryk ikke på Deletemulighed, da det vil slette hele indlægget.
  1. Rul rundt på billedet, der vises, og find papirkurv-ikonet i øverste hjørne. Hvis du finder det, har du funktionen.
  2. Gå til det billede, du vil slette, og tryk på Papirkurv-ikonet. Det Delete mediapop op-bekræftelse vises. Trykke på Delete.
  1. Det slettede billede vil blive taget til Recently deletedmappe, hvor den bliver i 30 dage, før den slettes permanent. I de næste 30 dage kan du enten gendanne billedet (som vist nedenfor) og sende det tilbage til karrusellen eller slette det permanent.
  2. På samme måde skal du slette andre billeder fra karrusellen.
  3. Tryk på Doneknappen for at gemme ændringerne.
Instagram Slet billede én gang Gem

Bemærk: denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig på Instagram iOS-appen, og understøttelsen af ​​Android kommer snart.

Sådan redigeres billeder i et karruselindlæg

Udover at slette billeder kan du tagge personer, redigere alternativ tekst og tilføje lokationer til individuelle billeder. Du kan dog ikke tilføje filtre eller ændre placeringen af ​​billeder i en karrusel efter at have offentliggjort dem.

  1. Tryk på ikonet med tre prikker på indlægget, og vælg Editfra menuen.
  2. På det billede, du vil redigere, skal du trykke på den mulighed, du vil redigere: Tag people, Edit Alt Text,eller Add location.Du kan også ændre billedteksten for hele indlægget.
Instagram Slet Rediger billede

Sådan sletter du et billede fra Instagram-historier

Instagram Stories gør det nemt at slette ét billede. Da hver historie fungerer som en uafhængig enhed, kan du fjerne enhver af dem, hvis du har tilføjet flere billeder eller videoer sammen.

Åbn den historie, du vil slette. Tryk på ikonet med tre prikker, og vælg Deletefra menuen.

Instagram Slet billedhistorie

I lighed med indlægget vil den slettede historie blive ført til Recently deletedfotos sektion. Men da historiens levetid kun er 24 timer, kan du kun gendanne den inden for den tidsramme. Derefter slettes historien permanent.

Sådan gendannes slettede fotos fra indlæg og historier

Hvis du ved et uheld har fjernet det forkerte billede/video eller slettet hele indlægget, kan du nemt gendanne det. Følg disse trin:

  1. Åbn Instagram-appen og gå til profilskærmen.
  2. Tryk på ikonet med tre bjælker øverst og vælg Settings.
  3. Gå til Account → Recently deleted.
  4. Du finder alle de nyligt slettede billeder her. Åbn den, du vil gendanne.
Instagram Slet fotogendannelse
  1. Tryk på ikonet med tre prikker og vælg Restore.
Instagram Slet fotogendannelse Seneste

Det slettede billede vises på dets oprindelige placering.

Sådan fjerner du billeder uden at slette dem fra Instagram

Hvis du ikke har funktionen til at slette et billede fra flere indlæg eller ønsker at skjule billeder uden at slette dem, lader Instagram dig arkivere indlægget. Bemærk, at du kan arkivere hele opslaget og ikke enkelte billeder. For de uvidende vil arkivering af et indlæg skjule det fra profilvisningen.

Følg disse trin for at arkivere et indlæg:

  1. Åbn det indlæg, du vil arkivere.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst og vælg Archivefra mulighederne.
Instagram Slet billedarkiv

Stillingen vil blive taget til Archivedsektionen, og du finder den ikke på din profil.

Sådan fjernes arkivering af et indlæg:

  1. Gå til profilskærmen, og tryk på ikonet med tre bjælker. Vælge Archive.
Instagram Slet billedarkivsektion
  1. Tryk på Stories Archivevalgmulighed øverst og vælg Posts archive.Du vil se de arkiverede indlæg.
  2. Åbn det indlæg, du vil sende tilbage til din profil, ved at trykke på ikonet med tre prikker og vælge Show on profile.
Instagram Slet Photo Unarchive

Læs videre for at lære, hvordan du tilføjer links til Instagram-historier. Lær, hvad forskellige symboler betyder i Instagram-beskeder.

Previous articleHvorfor kryptering ikke virker på Windows 11 Home, og hvordan man løser det
Next articleFå op til $700 på Bluetti Portable Power Equipment i dag